Tjohoo!!=D

Nu bloggar jag igen då!=D Ja mjag är as glad idag, för jag trodde inte att jag kunde följa med till furuvik för att vi inte hade råd, men det har löst sej nu. Så det är tur att ha en snäll körledare och en snäll Eva som sköter ungdomsgruppen här i Järbo! Plus en snäll tremenning. ;) Så jag är ganska glad nu, sen så är jag glad för att jag kan vara med kören och andra grupper här i Järbo vecka 24 och kanske 25. ;) Så jag är överlycklig.

Idag har jag varit i skolan och gjort min redovisning på So om Indien.=) Det gick bara bra, så jag är glad att jag har gjort det, eftersom det var skit pinsamt... :/ På Torsdag åker vi till Sthlm och Grönan, och på Fredag är vi Lediga. och på Söndag ska vi ha uppträdande i kyrkan, Fniss i Fågelhålken elr något sånt heter Showen som vi ska göra då. Klockan sex. =) Så ni är hjärtligt Välkommna och kolla på oss då.=) Jag och en kompis Ida ska sjunga en sång tillsammans. ;)  Hoppas det går bra.=) Men det gör det nopg eftersom jag har hjälp av Ida och våran körledare.=)  

Imorgon händer vä inte så mycket, jag ska till ungdomsgruppen och grilla, för då äre sista gången vi är där innan lovet.


Jag fick en fråga i dag av en kompis som frågade om jag skulle fortsätta i kören efter sommaren. Klart att jag sak det, kommer nog aldrig vela sluta i kören. För det är så roligt, även om jag mår jätte dårligt så blir man på glad humör när man kommer dit.=) OCh det är ju jätte bra.=) Så JA jag kommer fortsätta i kören.!=D


Nu ska jag kolla på Djävulsrallyt sen sova. så hej då och natti natti. =)


blogginlägg om igår och idag....

Hej hej, då börjar vi om i går då. klev upp halv sex för att vi skulle åka på utställning i Österbybruk. Vi skulle åka sex för vi skulle till  Sandviken och möta Fia, Anki och Kharro där. Så när vi kom dit vi skulle möts så stog kharro där, och efter ett tag kom Anki och Fia, Vi flyttade då över Ådi och Trofé till dom bilarn vi skulle ha dom i, sen hoppade jag och mamma in i Fias bil och Anna hoppade in i Kharros bil, sen bar det av till Österby bruk allt gick bra för oss, men det gick inte lika bra för Anna och Kharro kan man säga, för dom körde för långt, så dom kom en halv timme efter oss ungefär, sen när dom kom satte vi in hundana i burarna och sen började det Trofé kom trea i sin klass och Deckan kom 4:a med CK.=) Så det var ju bra.=) Sen kom ju Bitte också!=D Henne var det länge sen jag träffade, Bitte är en uppfödare som har kennel Fance Dance. Sen åkte vi hem ju, VI åkte i samma bilar dit som på vägn hem. Så vi hade jätte roligt. Sen var jag bara hemma när vi kom hem. Jag skulle följa med på rousing i viken men Linne hörde inte av si nå, så det vart inget. I dag så har Kharro varit här på besök, så Anna och Kharro har varit ute och tränat hund. sen hade kharro med sig mörgåstårta och vanlig tårta som vi åt av.=) För kharro  fyllde förra onsdagen. =)  Så ett stort GRATTIS till kharro!=D Sen har jag pratat med Anki och ina kommer hem s fort hon ser att lina har ungar, sen  har jag tagit ut min kanin!=D<33 Så nu br han i ute buren!=D

Kramiz Amanda

Jahapp. När ska jag lära mej att blogga??

Ja, när ska jag lära mej att börja blogga varenda dag?? Det jag att jag aldrig gör!xP
För jag är för glömsk för det. sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. =P
För några dagar sen så vart jag erbjuden 3 marsvins honor. så jag frågade mamma och hon sa såklart "nej" Men i dag så fick jag en länk till blocket. och där var dom. helt underbara marsvin!  Så jag sprang ner till mamma och frågade om jag kunde få visa henne dom i alla fall. och då vart hon nästan förälskad. så hon skulle tänka på det. så i så fall får jag sju marsvin hemma om jag får alla. fasst tills Lina kommer hem så blir det bara 6 marsvin. =P Så jag är nästan jätte glad!=D
I dag händer det väl inte så mycket, jag ska till UG(ungdomsgården) i Järbo och köpa biljetter till Furuvik, som är på skolavslutningen för Eric Saade ska ju vara där, så jag och Linda åker bara därför. Vi hade inte tänkt åka först eftersom det var ganska tråkigt förra året. För vi gjorde ingenting typ. =( Men hoppas det blir roligare i år.=) Sen när jag har varit där så ska jag väl gå till kören, för vi ska träna inför våran show som är den 6 juni.=) Sen i morgon är det avslutning och då får man komma och kolla klockan 6 i kyrkan.=) Om man vill=P
Nästa vecka på Torsdag så ska niorna på Söderskolan åka till Stockholm, Det ska bli roligt.=) så först när vi kommer dit så ska vi gå på Skansen, sen så ska vi få gå fritt på stan i 4 timmar, sen ska vi mötas vid Grönan 6. och vara där till tio tror jag. =P sen åker vi hem. och då dagen efter (Fredagen) så är vi komp ledig eftersom vi åkte till Stockholm och för vi gick på niornasdans.=)  så det ska bli skönt.=)
Båda flickorna
Nybadade flickorna. Första gången Lina fick bada hemma hos mig.=)
Kramiz Amanda

Blogg, blogg och blogg...

När ska jag lära mej??
Ja, det hjar väl inte hänt mkt mer än att jag var ledig ifrån skolan i måndags och i tisdags hittade jag inte mina nycklar. så jag var hemma båda dagarna. och i onsdags åkte jag till skolan gjorde nationella i NO och sen fick vi hemma uppgift på svenskan och Engelskan. så jag följde med Linda hem. sen har jag varit ledig i går och jag är ledig idag med.=)
Min dator har gått sönder...:( Ni kan ha läst det på min BDB elr Facebook. har skrivit det på båda ställerna. men skriver det här endå.;)
JAg skulle gå upp och göra rent åt marsvinen. När jag kliver in i rummet var det fullt med vatten på golvet.. =/ Så jag gick och hämtade en handduk och lade på golvet. Sen tog jag upp min dator och då var det fullt med vatten på dne så jag tog ur batteriet och lade dom på sängen medans jag gjorde rent åt marsvinen sen gick jag ner och testade om det funkade men den funkade enda tills jag skulle sätta i laddaren då reagera den inte.=/ Så jag kan inte ladda den och det är slut på batterie. =/ FAN, FAN OCH ÅTER FAN!!!
så nu har vi bara stationära jag kan sitta vid. :/ Sega J*vla Dator!!!:(
//Amanda

Djur vakt. =)

Hej hej!=) Nu sitter jag lite djur vakt åt Linda medans hon är i Stockholm.=) För att dom ska kolla på Lady Gaga i kväll.=) Och Lindas lilla lamm Albin behöver ju mat så då fick jag vara vakt=) Så jag är  Lamm vakt, hundvakt och kaninvakt.=) Och såklart lite vakt åt dom andra djurena också.=)  Jag har nästan nyss varit ut till Albin och gett han mat och lagt in hö till kaninerna.=) Så nu tror jag att jag ska gå ut och gå lite med Lassie.=) Idag blire inga bilder. bara en bild tror jag eftersom jag sitter vid Lindas dator.=)

Det var ju 5 dagar sen jag skrev i bloggen igen.. och jag vet inte varför jag inte skriver blogginlägg så ofta jag kan.=/ Men jag ska försöka bättra mej.=) Och jag hoppas jag gör det oxå.=) Om 2 veckor så ska syrran få hem en brun Flatcoated Retriever.  Så jag hoppas att den trivs hemma hos oss.=)  Hon ska bara ha den på foder.=)

Marsvinen!  Lina vet jag inte hur det går med. jag ska åka och hälsa på henne, för nu var det länge sen jag såg henne. Så jag saknar henne verkligen. Qruella äter och dricker som hon ska.=) Grabbarna mår bra.=) I sommar sksa jag få ta hand om en kompis Marsvin 2 st honor. =) Men jag vet inte om jag ska sätta ihop dom elr om jag ska ha 3 burar på mitt rum.=P Det har jag inte bestämt än. Tror ni att jag kan ha dom i hop. Qruella är 2 och dom vart ett.?=)  

Nu har jag väl inge mera att skriva. förutom att vi hade No nationella i Onsdags så vi fick ingen sovmorgon .=/ Jätte drygt.. Men men.=) Vi är ju ledig på Torsdag och Fredag så.=)



Lassie som jag är hundvakt åt!=D <3


Lilla Albin som jag är lamm vakt åt!=D<3
PS: Foto Linda Eriksson http://lindaaerikssoon.blogg.se


Fy vad jag e dålig på att blogga nu då... =/

Hej hej. Förra elr om det var förr förra veckan så hade vi nationella i matte så jag hade ingen lusst att blogga då. för det var så mkt.

Hos Lina som är hos Anki går det inte så särskilt bra. :/ Eftersom att Hanen Lina vart ihopsatt med Blir sämre och sämre. HAn var på henne i början men nu orkar han inte. Han är en fin Hane, men gammal. Så nu ska Anki sätta i hop henne med en annan hane. Tror det är en Lemon. Så vi får hoppas på det bästa. =)
Qruella Åt inte och drack nget i början när Lina var borta. men nu har hon börjat lite grann och äta och dricka. =)
Gustav och Gabriel, Ja dom är väl som vanligt... =)  Dom är fortfarande liak rädda. men lite tamare.=)  Dom ska få springa lite på golvet på dagarna när jag har tid för det vill säga.=)  Vet inte riktigt vad jag ska göra för att dom ska bli tamare heller. :/ Så har ni några tips så säg dom gärna.=) Jag håller på med dom och gosar och allting så det finns nog inge mer jag kan göra. Dom är ju snart ett och ett halft år så. :/

Aja. Imorgon är det skolan och kören. =) Sen kanske jag ska till UG och hålla Marianne sällskap.=) 

Ne nu ska jag göra något annat. Slänger in lite bilder. =) 

Simba.=) Min morbrors nya hund.=)


Lina.=)


Gustav.=)


Shadow. =)

Slut på bilder. =)

RSS 2.0