Inget bloggande men massor av funderingar.;)

Ja, Inget bloggande för mej, Men massor av funderingar har kommit. Och det är att starta en ny blogg. Och bara skriva av mej! För nu är jag inne i en period som det kommer massa med saker som måste få skrivas eller sägas och som jag inte vill ta i en öppen blogg. Så jag funderar på att ha den låst i så fall. Och kunna behålla allting för mej själv. Eller veta vilka som kollar på det. Och där kommer jag i så fall skriva om allt och inget. Om vardagen och det som bara ploppar upp. Som jag måste få ut ur mej innan jag blir helt jävla tokig... =S Det finns så himla mycket som bara ligger och gror. som jag inte säger till någon.. =/ Som måste ut! Men som jag inte vill säga öga mot öga till någon..
Men jag vet inte än... Lite svårt att öppna sej och veta att någon ser. Det är mycket enklare med ett forum som man kan slänga iväg ett inlägg och sedan vet ingen vem eller hur jag är. ;) Ända sedan jag va lite så har jag hållit allting inuti mej och låtsas glömma det.. Men det får ju en till botten efter ett tag om det kommer mera och mera.. :P
Vi får se hur det blir med den saken. Lämna gärna en kommentar ni som är inne och berätta vad ni vill att jag ska göra. Eller ge tips! =)

Kramiz Amanda

RSS 2.0