jahapp?

Vad e det för idé att jag bloggar när inte ens en enda kollar min blogg nästan? Visst jag har inte bloggat på ett tag men det e för jag har glömt att blogga. eftersom jag skriver men jag har fått 3 kommentarer på hela tiden jag har haft denna blogg. så då är det inte enkelt och blogga. Så om ni inte kommenterar skiter jag helt enkelt i att skriva blogginlägg. så de e bara att välja. JAg fick mera komentarer på min förra blogg... =/

Det var...

inte bera att jag inte uppdater så mkt.=/ Fy mej. *Ger mej smissk(stava)* Aja. I Lördags så var jag med Linda. Vi hade skit roligt.XD Ne.=P Fick slänga veträn i trädet bara för att syrran hade slängt upp en leksak där.=P Och naturligtvis så var det en boll med ett snöre. =P Så den hade fassnat. men vi fick ner den efter mkt kasstande.XD Såg nog lite roligt ut när vi var tvungen att gå ut mitt på gräsmattan där det var as mkt snö.=P Sen på kvällen åkte jag och Linda hem till henne. vi kopllade på Melodifestivalen sen så sov jag över där oxå.=P Så i går var jag såklart med Linda. Vi gick ut och knäppte kort, sen så åkte vi till Donken och hämtade mat. sen åkte vi hem till henne och kollade på film och åt. sen gick vi ut.=) Det e lika roligt att vara hemma hos henne när dom ska ta in hästarna. för jag får alltid ta in Pettris och sen får jag ta in Geschan!=D Det e så roligt!=D För dom e 2 av mina favorit hästar.=) I dag så missade jag bussarna till skolan så jag var hemma. sen så åkte jag och mamam till Anki för att jag skulle hämta Linas stamtavla. men hon var inte hemma. så jag mötte Elin och så gick vi till kören. sen efter gick jag och Ida till Anki och hämtade stamtavlan. och nu sitter jag här och skriver ett inlägg. Sen när syrran kommer hem så ska jag gå uåpp och sova. för imon äre nationella i Engelska sen så ska jag till Tandläkare.
Deh eh inte ofta jag längtar tilll t-läkaren. men i dag gör jag det. för jag har ont. -.-' I en tand, höger nere. Den har spruckig ungefär.. =( Gör as ont när jag får i någonting i den och sen har jag ont i höger uppe.=( Oj då, jag kan nog inte räkna. det vart två tänder.=P eh jag har ont iallafall.=P Ne. nu ska jag gå och dricka.
Kramiz Amanda.<3
Lekte i PS idag. För det e sista dagen jag har PS CS4.=( Lite sorligt men.=P

Usch vad jag eh dårlig...

... att blogga. =( Var ju en vecka sen jag bloggade ju nästan. Aja lite kortfattat om denna vecka då.;)
I fredags var jag på fest hon SAndra. Vi hade skit roligt.=D I Lördags var jag hundvakt åt Lassie. så jag var ägare i en dag.=D As roligt. I Söndags gjorde jag inte så mkt. i måndags var det skola. kollade på en film på 3 timmar. sen så var det kör. det var as roligt.=D I Tisdags... var jag med Linda. Det var oxå Roligt.=P  I går  efter skolan så skulle jag hjälpa till med årets konfirmander grupp. så jag gick dit. efter det så gick jag till swhans och mötte lina. och köpte godis. sen gick vi hem och kollade på Andra Avenyn.=) Och i dag har jag varit i skolan. och efter det så har jag varit med Linda hela dagen.=) <3 I morgon kommer kanske Jennifer hit och ska vara här över helgen. det ska bli roligt.=D Nu kommer det lite bilder på pappas katt. som heter Kattenb. emn jag säger Miloo.=)
Inte så bra bilder. men men. någon bild i alla fall.=)
Slänger in en bild på hunden jag var hundvakt åt!=D min LASSIE!<333

Sportlovsmusikalen gjort!=D

Ja. I går så gjorde vi ju sportlovs musikalen i Kyrkan, men kören i Storvik, Stensätra och kungsgården.=) Det var roligt och göra den. men det var inte så roligt när ingen som jag känner kom och kollade.=( Aja hoppas dom kommer på familjegudstjänsten den 28 mars.=)

I förrgår så var vi i kungsgården och tränade tills i går. ifrån 10 till 4. =)
När vi kom dit så åt vi frukost. sen sjöng vi lite och pysslade sen åt vi mat. sen fortsatte vi pyssla. sen så åt vi fika innan vi skulle åka hem.  Sen åkte vi hjem. då var jag hemma. Sen så vid 6 så gick jag till kyrkparkeringen med Ida. för då skulle vi åka tillbaka med bussen till kungsgården och ha Disco.=)  Men jag är för gammal egentligen så jag, Ida och Ofelia fick hjälpa till med musiken och så istället.=) Sen när discot var slut så hade jag och pappa bestämmt att jag skulle ringa han. men han svarade inte. -.-' Så jag försökte i 30 minuter för att få svar. men till slut fick min mamma tag på han. så då var han på väg. så då gick jag ut och väntade på han. sen så åkte jag till pappa. och han har skaffat en katt.=)  Och katten heter "katten" =P Så jag döpte om han till Miloo.=) 
I går så åkte jag hem med pappa för han skulle hämta syrran för dom skulle åka till farmor och farfar.=( Och jag vela förlja med. men jag kunde inte.:( Eftersom vi hade sportlovs musikalen. =)  Men det var tur att jag var med. för vi som var med ifrån Järbos kör ska få åka och Bowla. =D Det ska bli roligt.=D Jag längtar.=DD   Men de e en hemlis så berätta inte det. =P<3
Kramiz Amanda

Usch på mej!

Nu var det 6 dagar śen jag skrev ett inlägg. det var ju inte bra. =/ i torsdags var jag med Linda. Vi åkte till Valbo. för vi skulle kolla och jag skulle lämna in min telefon nya Touch för jag var inte nöjd med den. emn det fick jag ju  naturligt vis inte för att jag inte köpte den i valbo. vi köpte den i S-viken. så... då var det bara att ta hem den igen. i lördags åkte jag och mamma in med telefonen i S-viken och försökte där. Det gick Så då åkte jag oh mamma till elgiganten i valbo och köpte en annan mobil. Det vart en LG. =) Sen när jag kom hem s packade jag. sen så åkte jag till Ronja och sov där. sen i går åkte jag hem. sen var jag med Linda, och i dag ska jag sova hos Linda. =P Så jag sitter i en stol och är skit trött. fattar inte.=P Aja. JHopppas det blir mera ilägg.;)

RSS 2.0