Panik kväll igår..

Hej allehopa! :D nu är jag här igen! :) 
Igår va det nog den allra värsta dagen för mej tror jag! Mamma jobbade natt, så det va jag och Danny hemma. Så sitter jag vid datorn och kollar på youtube. Så hör jag hur någon går i grinden.. Jag som hatar att vara hemma själv och är fruktansvärt mörkrädd, fick Panik. Eftersom Danny reagerade. Och det brukar han inte göra. Sen vart det tyst och jag tänkte inte mera på det. Sen efter en halvtimme kanske så låter det som att någon går i grinden igen. Inte nog med det. Det lät som att någon gick på trappan också. Denna gång reagerade Danny också. Men mkt mer högt. Så jag fick panik igen och vågade knappt röra mej. Detta hände runt nio-tio. Sen vart det lugnt. Så jag drog på musik och började packa då jag ska snart åka bort. Sen gav jag Danny mat och vi gick ut en sista gång. Så när vi skulle gå in så känner jag hur det käns som att någon är under bromn. Annars när man kliver så åker bron ner några centimeter. Men inte denna gång! Det va en riktigt obehaglig känsla. Så jag ropade in Danny och stängde och låste dörren snabbt och så stod jag bara i hallen för att jag vela höra om någon va där. Men det va tyst. Så jag släckte och gick upp och satte mej på sängen oh börja kolla på facebook i mobilen. Efter ca tio minuter så hörde jag hur någon stod och försökte dra upp dörren!! Men som tur va så va den ju låst då jag skulle gå och lägga mej. Så jag fick åter igen panik. Så självklart vågade jag inte somna. Sen så pratade jag med en kompis i telefonen men han somnade självklart. :P så jag hade ingen som va vaken. :P jo mamma men hon jobbade och hade inte telefonen i närheten. Så jag låg helt still och tyst till 3-halv 4 innan jag somnade. Och då tvingade jag mej själv att somna. :O sen sov jag till åtta men klev inte upp förrän nio. ;) men helt sjukt att det hände precis när mamma jobbade sista natten för veckan och jag nyss hade börjat vänja mej med att vara helt själv i huset och börja känna att det inte va så farligt.. Så där sket det sej,, :( 
idag ska jag åka till Camilla och hennes kille och sova där. I deras gäst stuga... :P längtar inte tills jag ska sova och jag hoppas att jag ska få sova några timmar då jag ska hjälpa Camilla att jobba istället för Anna. ;P men kommer hem på Onsdag då jag har möte på torsdag. ;) hoppas att jag överlever och att jag inte blir livrädd. :P 
Nu ska jag packa det sista innna dem kommer. 
Så ni får ha det så bra så hörs vi i nästa blogginlägg. :)
Kramiz Amanda ! :)

jaha,,

Ja, vad säger man. Livet är en berg och dal bana.. Ibland super och i bland rent åt helvete, just nu känns det som att livet är mitt i mellan allting. :/ vet inte vad jag tycker och tänker. Så går hemma och försöker att inte tänka så mkt på det. Och vänta på att hen ska höra av sej. Men det går ju så segt. Känns som att dagarna går i slowmotion eller nått. Just nu vill jag att allting ska bli som det va innan allting hände. Då när ingenting hade hänt och jag va glad att vara den jag va. Och slapp dessa bekymmer. :( men men. Ska försöka göra något åt detta så får vi väl se hur det går. Går det så går det. Annars går det inte. Och i så fall så tar vi det då helt enkelt. Just nu ska jag invänta Tisdag så jag får börja göra något på dagarna igen. Så mitt liv har en mening igen. ;)
 
 
Det vart ett kort inlägg, men nu när jag mår som jag mår har jag inte lust med någonting, jag vill att allt ska vara över, så jag slipper tänka på det. :(
 
Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa blogginlägg. 
 
Kramiz Amanda ! =)

Dagarna rinner förbi.

Hej allesammans! Just nu känns det som att dagarna bara rinner förbi och jag inte hinner med dem alls. Just nu är jag glad att jag lever och hoppas att jag kommer fortsätta såhär ett bra tag. :D allting är super roligt och jag verkligen njuter av livet. :) mer om det tar vi inte just nu. ;) 
På marsvinsfronten har det inte hänt så himla mycket. Sessan växer och äter mkt mer än vanligt. :) så bebbar är det nog där inne. :))  så vi hoppas på bebbar i honburen snart. :D dock vet jag inte hur Tica och dem små kommer att ta det. Men det kommer nog gå bättre än vad jag kan tänka mej att det kommer göra. :)) 


Danny hade lite tråkigt och vela ha uppmärksamhet. :P 


I detta hus är det inte hundarna som tuggar på deras leksaker och foppatofflor, utan det är Zonic. ;) 


Ja, Alla kan nog inte ha en normal liggstil. ;)


Imorse fick jag och mamma nybakt bröd till frukost utav grannen Hanna. :D super gott bröd. :) 


Jag fick mej ett gitt skratt utav mammas lilla Zonic nu på kvällen. :) tur att han är söt ibland iallafall. ;)

Nu tänker jag säga godnatt, så hörs vi i nästa blogginlägg. :) 

Kramiz Amanda ! :)


väldigt lite skrivet här..

Hej allesammans! Nu sitter jag här igen och inte har något att skriva om. Så efter jag har skrivit klart så kommer jag komma på mkt att skriva om. 
Idag har jag iallafall gjort något som inte händer så ofta. Och det va att umgås med Sandra! =) Men jag hoppas att det händer oftare. Då vi va hemma hos henne va jag lite rädd för att Danny inte skulle acceptera hennes pappa. Då han är som det flesta som Danny har svårt att acceptera. Men det gick endå bra för dem. Dem låg på golvet båda två och busade ett tag. Så det är skönt att se. =)  Men han va väldigt reserverad när dem inte busa. Så det måste vi försöka ordna.=) 
Jag har börjat spela CS. =D Än så länge så har jag ett lånat konto. Men det kommer jag nog inte ha så länge. :) Då jag vill ha ett eget. =) Så jag kan lägga till vänner och allt vad man nu kan göra. ;)
Jag funderar även på att gå och lägga mej, då det har varit en rolig dag och jag är super trött i huvudet. =D  
Igår så spelade jag för det mesta. och då va det en kille som funderade om jag verkligen va en tjej. (Alla vet ju att tjejer inte kan spela "Killspel") Så han trodde inte på mej att jag va en tjej (Som dem flesta på den serven) Efter mkt om och men så gick jag med på att prata med ena i skype. och han har nu kommit på att jag är en tjej, jag tror att han vart lite chockad över att det verkligen va en tjej. =) Men då efter det samtalet så va jag bara så himla glad att jag vågade prata med en helt främmande person och att jag hade hört hans röst innan, gjorde saken bara bättre. =)
 
På marsvinsfronten har det hänt. :
Jag vägde Sessan några dagar efter jag hade särat på Cazper och Sessan, och hon hade gått ner i vikt.. Min första tanke va att hon inte va dräktig med tanke på att hon hade gått ner rätt mkt. Så två dagar efter så skulle jag klippa klorna på marsvinen oh hon vägde mer tyckte jag, så jag vägde henne. och hon hade gått upp mer än vad hon gått ner i vikt. Så jag håller mina tummar på att hon är dräktig denna gång! =D Dock så får vi se om Dessi är för gammal för en kull när Sessan har fått sin kull. För då får hon gå som en sällskapsgris med Wimsan och Tica. =)
Lilla Lexie som är barnbarn åt min Opera som jag fik ta bort 23/12-13  bara växer och växer. och blir bara finare och finare i kroppen! =D Hoppas på att hon blir en super fin gris när hon blir äldre. Och att jag hittar en hane åt henne. SÅ kanske hon får en kull okså.=) Så jag får behålla Opera och Gabriels liner. Dok inte så nära som jag trodde jag skulle få göra. Men huvudsaken är att jag får behålla dem. =)  
Nu ska jag ut med Danny och sen så ska vi göra kväller för denna natt! Så godnatt på er så hörs vi i nästa blogg inlägg.
Kramiz Amanda ! =)
   
  

Inget bloggande?

Hej allesammans! Jag har verkligen inte hunnit med att blogga. Det har varit fullt upp så gott som hel tiden. Och när jag väl har haft tid så har jag glömt bort att jag bloggar. :( jag har hjälp Camilla oh jobbat medans hon vart sjuk. Då va det allt annat i skallen. Sedan så har det varit så himla mkt annar lite mer privat som har hänt. Dessutom så har jag varit super förkyld i några dagar. Det har äntligen börjat ge med sej. Men förkylningen lämnade ett sår i min näsa. Men men. :P jag hade förkylningen i drygt fyra dagar. Så jag är super glad för det. Dock är jag inte frisk än. Men det är mkt bättre. :)  tänkte att jag skulle slänga in lite bilder istället för att vara teåkig och försöka då ihop en bra text. ;) 
Här i huset får man inte ge hundarna någonting innan katten har fått lukta/smaka på det! ;) 
Deklarera?? Ja det har jag för första gången gjort i mitt liv och jag kommer inte få ett öre tillbaks! Och då kan man ju börja fundera varför jag ska deklarera?! 👏👍 

Sedan tränade vi för fösta gången Agillity för året. Och fler gånger blir det såklart! :) 

Idag kom mitt efterlängtade paket! Och jag är super nöjd! 😃👍 


Mitt nya och snygga Ipad skal till min älskade padda! 😃😃👍❤️ 


Ja. Varken katten eller Danny har vanliga stilar. ;) 


Danny vart taggad innan vi skulle sova. Så jag passade på att busa med honom. 😉 tur att han är söt. :) 😂


Detta är nog det absolut bästa som finns i hela världen! Synd bara att man inte har en normal kropp! Då kunde jag gå hur länge som helst och bara njuta! :D 😃 

I måndags hände det något tråkigt här hemma. Min älskade lilla hamster hade somnat  in på dagen eller kvällen före. Han brukade sova medans jag gav marsvinen sina grönsaker och när jag går och lägger mej så brukar han alltid ta vitkålsbiten eller moroten och gömma den. Men i måndags när jag gick upp och gav marsvinen mat så hade han inte rört den. Så jag kollade i huset och hittade lilla Lipton. Som tur är så har han antagligen somnat in när han sov. Skönt att veta att han fick somna in lugnt och inte vara vaken. <3  han förtjänade att somna in. Han har haft ett bra liv och lyckligt liv. Så det va hans tur att vandra vidare till andra sidan. ❤️  Så jag hoppas och tror att han har det bra där! :) 

Imorgon kommer snickrarna git igen och ska byta fönster och altandörren som är kvar. Till ett med fönster där inte tåget hörs lika bra. Så jag ska upp klickan 7. Då dem kommer klockan 8. Och för att inte mammas Zonic inte ska smita så ska han få sitta i en transport bur tills dem har satt in sakerna. :) eller gått på lunch. Så han får äta och gå på låda. Vi hoppas att det inte tar sån himla lång tid. Då han inte suttit i en transportbur länge. :) 

Så nu ska jag sova. godnatt allihopa! Så hörs vi i nästa blogginlägg! 

Kramizar Amanda ! :) 


RSS 2.0