Tandvärk.='////

Kharro & Vidar fick åka hem ifrån sjkukhuset så dom kom och hämtade Saga och Diaz. Sen så gck jag upp till Anki för att hämta  stamtavlor och Reg. papper så jag kan Regga mina marsvinsungar.=) sen när jag kom hem så kom jag på att jag glömde stamtavlorna på Gustav & Gabriel så när jag och mamma skulle hämta våran bil som varit på lagning så hämtade jag dom då.=) Sitter just nu med Tandvärk i 2 tänder. kom nu på kvällen. för jag kollade på Almenackan så jag såg att jag skulle till tandläkaren.=P Men det kan inte vara det.=P Nu ska jag upp till marsvinen sen ska jag sova. Godnatt och sov gott allihopa.=)


Kramizar Amanda<3

Vidar sjukhus Saga & Diaz här.=)

Igår så var Kharro och Vidar tvungen att åka in till sjukhuset så Kharro frågade om jag kunde ha Diaz & Saga här. Så jag sa ju såklart Ja.=) Saga & Diaz kom hit & Kharro, Vidar & John åkte. Kharro ringde efter ett par timmar och frågade om Saga & Diaz kunde sova här. så hon ringde till mamma & det fick dom. Så Saga somnade på soffan vid 10. sen kom mamma hem 12 ungefär. Dagen har gått bra med Diaz & Saga.

Vidar var tvungen att åka in till sjukhuset för han spilde te över ansiktet. (Han är 3 år) Tycker så synd om han.=(<3

Aja. ska upp till anki och hämta papper och fråga lite saker senare.=P Men nu ska jag göra något, men jag evt inte vad. Byeby.

Kramiz Aamanda


En bild på FULA mej. ;)

Snart är Sommaren slut oxå!=(

Ja,,, Snart har jag börjat gymnasie... längtar INTE!!!! Aja, man måste det någon gång i livet..
Skulle igentligen åkt till Söderhamn på begravning. Men jag skulle inte klara av det så jag stannade hemma och är hundvakt istället, kanske kommer ångra det men då får jag väl göra det då.
I Måndags så åkte jag, Linda och Lindaas mamma och pappa till Stockholm för att lämna in en sadel åt Lindas häst. Sen åkte vi hem igen. Tisdags så åkte vi till Stockholm igen för då skulle vi på kryssning. För att Lindas syrra inte vela följa med så fick jag ta hennes plats. Alla dom dagarna var jätte roliga tycker jag.=) Dom kommer jag aldrig glömma. Eftersom jag tappade bort mej på båten. xDSå smart som jag är vet ni.=P Aja, Roligt hade vi iallafall.;) Vi åkte Viking Line=) Och båten heter Gabriella.=) Riktigt Fin båt men kompliserat i matsalen.. =P Marsvinsungarna växer och växer. Dom är över 4 veckor och hanen är inte könsmogen än vad jag märker. emn du/ni som har haft marsvinsbäbisar tror ni att jag kan sätta ihop han med en annan hane på Söndag? Om han inte blivit könsmogen än.? 
Fy bara en halv vecka kvar här hemma för PE Whiten.. Måste hämta papper på pappan och min stamtavla på Lina.. Mycket som ska göras. Men jag har iallafall anmält mej till Mitts KM i Utställning.=)  


Funderar på att ta en kull på Qruella. Mamma skulle vela ha en skinny. Men jag vet inte än. Det blir så himla många marsvin. Så vi får se.=)

Ne, Nu ska jag inte skriva något mera. Byebye! Kramiz amanda!

RSS 2.0